WordPress

Zonder dat ik iets gewijzigd heb, er lijkt een probleem te zijn met een beveiligingscertificaat waardoor een scriptje niet goed geladen wordt. Hierin zitten plaatjes die ergens anders gehost zijn . Dat de header nu weg is vind ik eigenlijk wel goed staan. Maar wel vreemd dat hij niet meer geladen wordt. Heb daar afgelopen week mijn website in 10 (!!) minuten veilig mee verplaatst. Ik vond het echt een verademing, en de plugin ook nog eens free of charge. @Erik, je kan de pech hebben dat dat thema in de choices tabel zaken als objecten en arrays serialized opsloeg.

Een team van specialists dat je vooruit helpt met jouw web site. Een kostenefficiënte web site die sterk is, ideaal voor het MKB. De perfecte basis voor een search engine WordPress optimization vriendelijke website. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Hij legt je graag meer uit over onze aanpak en wat we voor jou kunnen betekenen.

Drie Belangrijke Plugins

Je kunt de inhoudsopgave ook gebruiken om op een later moment verder te gaan met waar je gebleven was tijdens het maken van je web site. Dat vinden we jammer, need advertenties hebben we nodig om onze artikelen free of charge aan te bieden. Sowieso is het aan te raden om het web in te schakelen om een campagne binnen Google Shopping te bouwen. Het is ook aan te raden om Google Shopping uit te besteden. Hiermee kan een bureau je Google Shopping voor jou doen en bijvoorbeeld ook de analytics hiervan bijhouden en analyseren.

Ze gaan verder dan alleen het ontwerpen en bouwen van een professionele web site. Ze onderscheiden zich door een persoonlijke benadering en luisteren goed naar wat je wilt. Zo krijg je in samenwerking met de webdesigner de website die je in gedachten had en die good is afgestemd op jouw organisatie. Een mooie nieuwe web site is leuk, maar deze moet ook onderhouden worden. Denk hierbij aan periodieke updates om uw WordPress website up to date en goed beveiligd te houden.

Heb alle mappen uit de Public_html map gedownload . Maar nu blijkt dat de plugins helemaal niet mee gedownload zijn. Nu heb ik na de verhuizing de website meer teruggezet en daar kan ik zelfs through de FTP geen verbinding meer maken met de plugin mappen, wel alle andere mappen. Alle gemaakte tabellen in een van de plugins nu kwijt zijn. Ik heb je handleiding gevolgd en nadat ik zelfgemaakte fouten had gevonden krijg ik de oude homepage te zien. De naam moet wel precies in hoofdletters en met een “/” geschreven worden anders krijg je een foutmelding.

Als je op het dashboard bent ingelogd, dan zie je een menu aan de linkerkant. Lees de onderstaande toelichting door en klik door de opties heen. Zo krijg je een beter beeld waar de specifieke opties voor dienen. WordPress Multisite is een functie, waarmee je een netwerk van web sites binnen één WordPress-installatie kunt opzetten. Laten we eenvoudig beginnen – er later een WordPress Multisite van maken kan altijd nog. Met twee-factor-authenticatie voeg je een extra beveiligingslaag toe aan je website.

Het is daarom van belang dat jouw potentiële klanten je in zoekmachines als Google kunnen vinden. Dit kunnen we samen behalen door het optimaliseren van jouw web site volgende de 200+ regeltjes van Google. Ik kan je helpen met het verbeteren van On-Page web optimization en Off-Page SEO, zodat jouw web site beter wordt gevonden. Bij wp-admin of wp-admin/index.php krijg ik een blanco pagina, en bij wp-login krijg ik de pagina wat normaal de wp-admin pagina is. Als ik dan inlog krijg ik ook een blanco pagina. Voordat we van start gaan zorgen we ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. En in welke richting dat is bespreken we samen.

Sandwich Pagina

Toch houden we bij elk project de benadering persoonlijk en de lijntjes kort. Zo streven we naar een resultaatgerichte en persoonlijke samenwerking. Met een solide, open-source systeem als foundation zetten we de eerste stap naar online groei. Wanneer je een WordPress website laat maken heb je gekozen voor een open source platform. Dat houdt in dat je niet vastzit aan één leverancier. Responsiveness is één van de belangrijkste elementen van een moderne, hedendaagse website. Dit wil zeggen dat je website zich automatisch aanpast aan de afmetingen van het beeldscherm waarop iemand je website bezoekt.

Alle doelstellingen zijn helder en de bouwtekeningen van je website zijn af, mooi! Onze ervaren designers kennen de mogelijkheden van het web WordPress website en de beperkingen van moderne browsers en units.

De gebruiksvriendelijkheid van een web site wordt met een responsive webdesign enorm verhoogd. De bezoekers kunnen makkelijk navigeren, hoeven niet horizontaal te scrollen of in en uit te zoemen. Google ziet dit natuurlijk ook en beloont je daardoor met betere zoekresultaten, wanneer je WordPress website gebruiksvriendelijk en dus responsive is. Zoekmachines vinden off web site elementen ook erg belangrijk, factoren waar jij zelf niet zoveel invloed op hebt. Off-site elementen hebben te maken met derde partijen en hoe zij tegenover jouw web site staan. Krijg jij veel verwijzingen, vernoemingen of andere vormen van ‘reclame’ van andere domeinen? Dan ben jij dus belangrijk en krijg je een hogere waardering.

In de tussentijd zou je de relaxation van de handleiding kunnen lezen, zodat je direct weet wat je allemaal moet en kan doen. Of je kan ook wat anders doen – bijvoorbeeld, champagne kopen en vieren dat de eerste versie van jouw website bijna online is. [newline]Naast een domeinnaam hebben we ook nog web site internet hosting nodig. Alle, maar dan ook echt alle websites op web hebben hosting WordPress hosting nodig. Op internet hosting wordt alles wat op een web site komt te staan geplaatst. Denk hierbij aan alle bestanden, afbeeldingen, teksten en alles wat er maar op een website te zien is. Je zou deze tekst niet kunnen lezen als ik geen internet hosting zou hebben. WordPress is een blog platform, dus vooral geschikt voor als je echt wil gaan bloggen.

  • Dat is gratis bij Greenhost en in deze uitgebreidere installatiehandleiding, lees je hoe je dat doet.
  • Het Basic-plan omvat een levenslange onbeperkte licentie, maar biedt geen ondersteuning voor WooCommerce of Gutenberg.

Domeinnaam – Een domeinnaam zorgt ervoor dat je website op het web gevonden kan worden door je gebruikers. Bij de registratie van een domeinnaam komen kosten kijken. Je kunt alle WordPress-thema’s en -plugins kiezen die door het cms worden ondersteund.