WordPress Website Maken? De Ultieme Handleiding!

3 Het Aanpassen Van Een Thema

Je kunt dit doen door in het WordPress CMS naar de betreffende pagina te gaan. Als je naar beneden scrolt zie je een kopje “reacties”. Als je daar de verify box uit vinkt is de mogelijkheid tot reageren van die pagina verdwenen. Indien je het veld “Reacties” niet ziet staan, kijk dan eerst bovenin het scherm bij “Scherminstellingen” of dit veld aangevinkt is.

  • Wanneer je bijvoorbeeld bekijkt hoe jouw website er op een smartphone uitziet, dan ziet dit er als volgt uit:
  • Zo hoef je zelf in ieder geval niet alle apparaten bij de hand te hebben.
  • Wat mij betreft een prima methode om te bekijken hoe jouw web site eruitziet op verschillende apparaten.
  • Pagina’s aanpassen met Beaver Builder
  • Je kunt zoals je ziet de website nu volledig gebruiken zoals op een smartphone het geval is.

De beste manier om dit op te lossen is om alle plugins te deactiveren. Activeer dan ‘’een voor één de plugins en kijk bij welke plugin het fout gaat. Blijft het probleem zich voordoen als wordpress webshop je alle plugins hebt gedeactiveerd? Dan kan het aan het thema liggen. Dan kun je wisselen naar een standaard WordPress thema, zoals TwentyTwenty, om te kijken of het probleem dan weg is.

WordPress Thema Informatie Verbergen

Ik krijg mijn thema niet vertaald of kan geen .POT bestand vinden. WordPress hosting Niet ieder WordPress thema is klaar om vertaald te worden.

Hosting WordPress Website

Sommige onderdelen in mijn admin dashboard werken niet meer. Vaak komen deze problemen door een compatibiliteit probleem van het thema en de gebruikte plugins.

Er zijn wel manieren om je thema op een andere manier, zelf, vertaalbaar te maken. Hoe kan ik mijn pagina’s in de menubalk in de juiste volgorde zetten? Dit kun je doen wordpress webshop door ze in het menu, onder “weergave – menu’s” in het WordPress CMS in de juiste volgorde te slepen. Is het mogelijk om de reacties onder een bericht uit te zetten?