Woocommerce, Van Simpele Plug

Hoe Installeer Ik Woocommerce?

Catalin heeft uitstekend werk verricht door het juiste e-commerceplatform aan te bevelen en onze advertising een increase te geven. Na dagenlang zelf te hebben onderzocht, heeft Catalin me geholpen om de juiste oplossing voor mijn web site WordPress hosting te vinden in 2 minuten.

Meestal moet je de knikken zelf uitvinden en vragen stellen op forums. Ik begin meestal op Google en ga vervolgens naar enkele van mijn favoriete blogs om te controleren of ik een probleem kan oplossen. Als u geen interesse hebt om een ​​maandelijks bedrag te betalen voor een platform zoals Shopify or BigCommerce, WooCommerce is misschien iets voor jou. ik raad aan WooCommerce voor e-commerce bedrijfseigenaren die geen enkele beperking willen met hun on-line winkels. Hiermee kunt u opschalen en aanpassen wat u maar wilt, en de leercurve is niet zo slecht.

  • Features waardoor WooCommerce Membership een goede keus is
  • De plugin is te koop voor $39, met extra opties voor het uitbreiden van de ondersteuning.
  • Je kan lidmaatschappen verkopen en toewijzen, betalingen afhandelen, of zelfs leden aanwijzen die helemaal niks hoeven te betalen.
  • De WooCommerce Membership plugin is te koop op CodeCanyon en is ontwikkeld door een groep die RightPress heet.
  • De plugin is een geweldige optie als je van plan bent om veel van je bezoekers regelmatig abonnementen te laten betalen.

Wat zijn de beste dropshipping-leveranciers in 2020 (dropshipping-bedrijven en lijst met free of charge leveranciers) voor e-commerce 6 van de beste e-commerceplatforms en oplossingen 2020: Shopify vs Volusion vs BigCommerce vs Big Cartel vs 3dcart vs Ecwid Een Facebook-winkelpagina maken : Handleiding in 5 stappen – Leer hoe u op Facebook kunt verkopen Shopify Prijsplannen : Welke Shopify Plan is het beste voor u? foundation- Shopify vs Shopify versus geavanceerd Shopify

AanbevolenTweetDelen op FacebookVoorleggen aan redditToevoegen aan bufferBespaar op zakE-mail* Vorig artikel Het WordPress potentieel van HTML5 & CSS3 ontgrendelen Volgende artikel Podia Review : Podia Review: alles wat u moet weten

Klantenservice is een allegaartje met WooCommerce. Aangezien WooCommerce zijn product free of charge weggeeft, biedt het geen directe ondersteuning. Dat betekent echter niet dat je problemen met een beetje onderzoek niet kunt oplossen.

Woocommerce Installeren

Ik heb niet elke afzonderlijke gateway bekeken die WooCommerce ondersteunt, maar ik zou graag willen denken dat het bedrijf ze allemaal heeft gecontroleerd. U moet rustig kunnen slapen, wetende dat uw site veilig is en uw klantinformatie versleuteld is. Het enige dat u moet onthouden, is dat u uw eigen SSL-certificaat moet krijgen. Een gedeelde SSL kan worden verkregen through de website Let’s Encrypt. Of u hebt de mogelijkheid om een ​​privé-exemplaar te kopen.

woocommerce biedt bijvoorbeeld een prachtige documentatiepagina en u kunt e-mails verzenden als u iets specifieks heeft. Veel blogs en forums zijn ook gewijd aan de WooCommerce-plug-in, dus je hoeft meestal maar een snelle Google-zoekopdracht uit te voeren om te vinden wat je zoekt. WordPress is op dezelfde manier.