Succescolle WordPress Webshop? Kies Vor Dé Wp Specialist!

Ga dan naar Geïnstalleerde Plugins, waar WooCommerce inmiddels in de lijst staat. Kies dan voor de optie Activeren om de plugin te kunnen gebruiken. Stap 3 Een webshop maken met iDeal plugin

Volledige Webshop Functionaliteit

Kies als taal van WordPress Nederlands. Deze optie slaat namelijk alleen op de taal van je WordPress Dashboard, en in het Nederlands is je wordpress webshop veel makkelijker te bedienen. De webwinkel zelf kan je dan nog uitstekend in het Engels of Duits schrijven, als je bijvoorbeeld een internationaal bedrijfje runt! Standaard wordt het jaarthema geïnstalleerd voor WordPress nl Twenty Sixteen in 2016.

Als je kijkt naar je website, dan ziet deze er zo uit: Een beetje kaal voor een WordPress webwinkel, dat is zeker waar. WordPress hosting We komen later nog terug op de mogelijkheid om een mooier thema te installeren, waardoor je webshop er veel beter uit zal zien.

Maar eerst gaan we de WooCommerce WordPress plugin installeren, zodat deze pasgeboren installatie een echte WordPress webwinkel wordt! Stap 2 WooCommerce plugin installeren WooCommerce is simpelweg de beste Webshop plugin WordPress. Deze plugin installeren op je nieuwe website is niet moeilijk. Klik op WooCommerce om de plugin te installeren.

Stap 1 Een nieuwe installatie voor WordPress aanmaken Vind een leuk bedrijf dat je webhosting regelt. Op je nieuwe domein kan je WordPress installeren met een paar klikken op de knop . webshop wordpress installeren

Ben je een kleine ondernemer en wil je een webshop maken? Lees deze WordPress tutorial en ga aan de slag! Het is met WordPress nl goed mogelijk om zelf snel een webwinkel op te zetten en jouw product on-line te verkopen. De reden dat dit programma zo populair is, is dat WordPress – na wat Googelen – ook door amateurs eenvoudig te gebruiken. Een WordPress webshop kan je in principe binnen een half uurtje al on-line hebben staan!

In deze WordPress tutorial leren wij je hoe je in tien simpele stappen je eigen webshop bouwen kan. Daarbij gaan we ervan uit dat je bepaalde voorkennis hebt: Je weet voor welke producten je een WordPress shop WordPress wilt maken; Je bent bereid om wat geld uit te geven. Een goede webshop maken gratis en voor niets is gewoon een mooie illusie, sorry J

de laatste versie van WordPress (5.4 op het second van schrijven) een WordPress webwinkel-thema naar keuze (free of charge of betaald, dan meestal rond de $ 50,-) WooCommerce is een populaire WordPress-plugin waarmee je eenvoudig een webshop kunt opzetten. Steeds meer mensen kiezen voor WooCommerce omdat het een zeer uitgebreid systeem is dat tegelijkertijd even eenvoudig werkt als WordPress. Veel mogelijkheden dus, maar wel met het gemak dat je van WordPress gewend bent.

Installeer Een Thema (= Layout) Geoptimaliseerd Voor Woocommerce

Toch een webshop laten bouwen? Neem dan even contact met ons op.