Een WordPress Webshop Wat Heb Ik Nodig?

Nu wordt er gevraagd om je website te koppelen met Jetpack. Klik op Doorgaan met Jetpack om de plugin te configureren. Nu komen we terecht onder het kopje aanbevelingen. Hier kun je bijvoorbeeld nog kiezen of je het thema Storefront wilt installeren. Nadat je de Woocommerce setup wizard bent gestart, moeten er een paar standaard pagina’s worden aangemaakt op je WordPress website. Zoals; shop, my-account, add-to-cart, checkout page. Heb je WordPress al geïnstalleerd op je webhosting?

  • Kortom, WordPress is, web als bijvoorbeeld Wikipedia, een gigantisch groepsproject.
  • Een trage webshop zal technisch werken maar je zal klanten zullen hun geduld snel verliezen en afhaken.
  • Een groep fantastische, enthousiaste, inspirerende mensen met passie.
  • Ook dit theme laadt goed snel in browsers enheeft total gewoon topkwaliteiten, zeker een aanrader.
  • Dat vinden wij persoonlijk ontzettend inspirerend.

Net als dat jij betaalt voor een goede webshop en deze investerig in omzet weer terugverdient. Als een bezoeker heeft gekozen om een aankoop te gaan doen, dan wil je niet dat ze huge blijven hangen omdat er te weinig betaalmogelijkheden zijn. Wij spreken veel e-commerce ondernemers die specifieke eisen hebben voor hun webshop. Maatwerk is moeilijk om te realiseren door zelf te gaan experimenteren. Je kan dus beter een WordPress hosting laten maken als je meer verwacht dan de standaard functionaliteiten. Als je bij ons een WooCommerce webshop laat bouwen, zorgen wij dat deze voldoet aan de laatste webrichtlijnen.

Een Goed Converterende WordPress Webshop Laten Maken

Omdat iedere situatie anders is, vereist ieder project een individuele aanpak. Als je de WooCommerce plugin succesvol hebt geïnstalleerd, dan zijn er als het goed is een aantal webshop pagina’s aangemaakt (“Afrekenen”, “Winkelmand” enzovoort).

Zo staat uw webshop snel on-line en betaalt u niet de hoofdprijs. Stap één om meer te verkopen by way of jouw wordpress webshop is door te zorgen voor goede copy. Zie het als een digitale vorm van een verkoopgesprek. In een face-to-face verkoopgesprek zou je bepaalde informatie geven aan een klant, zodat hij of zij meer over het product te weten komt. Tegelijkertijd beantwoord je eventuele vragen die de klant heeft, of weerleg je mogelijke twijfels.

Zo zijn er heel veel free of charge toepassingen beschikbaar voor WooCommerce. Hiermee kun je je WordPress webshop goedkoop of zelfs free of charge uitbreiden met nieuwe functionaliteiten. Met het WooCommerce systeem kun je vrij snel overgaan tot de verkoop van producten. Ook is het toevoegen van nieuwe producten in WooCommerce hiermee erg eenvoudig.

Er zijn veel plug-ins beschikbaar maar de meest gebruikte heet “WooCommerce” en is van WordPress zelf. De basisopties zijn gratis en voor geavanceerde opties moet een klein bedrag betaald worden. Sommigen zweren op Magento of juist een eenvoudig CMS, anderen vinden dat een webshop via woocommerce WordPress de beste optie is.

Kenmerken Woocommerce Webshop Ontwikkeling

Om dezelfde soort producten eenvoudig te vinden is het handig om een categorie aan een product te koppelen. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld makkelijk al jouw Koelkasten, Wasmachines of Stoelen in 1 oogopslag vinden. Het is vanzelfsprekend dat je voor een WordPress webshop natuurlijk een goed draaiende WordPress installatie moet hebben. Download hier de meest recente versie van WordPress en installeer deze op jouw website.

Door uitgebreide documentatie is uitbreiden mogelijk door de grote group en ondersteuning. Wat er ook gebeurt met je webshop, SWUP staat altijd klaar om je weer voorruit te helpen. Door middel van cache en andere technieken kunnen wij jouw webshop supersnel laten laden. Een WordPress website kun je altijd uitbreiden tot webshop. Een webshop met 300 producten is uiteraard sneller af dan een webshop met 6000 producten.

Producten En Productcategorieën Toevoegen

Ontdek in dit artikel de 10 beste e-commerce plugins voor WordPress. Bovenaan zie jeProductafbeeldingstaan, hier bepaal je wat de hoofdfoto wordt van jouw product, deze wordt overal getoond. Als tweede zie jeProductgalerij hier kan je extra foto’s toevoegen aan het product die dan als een galerij op de productpagina getoond worden.

Dan heb je aan iDeal doorgaans voldoende; bijna alle Nederlanders doen iDeal betalingen. Maar als je ook weleens klanten uit de VS krijgt, dan heb je meer betaalmogelijkheden nodig. Daar betalen ze namelijk vaker met hun creditcard. Ook PayPal betalingen zijn een optie om te overwegen. WordPress-webshopthema – Het thema bepaalt hoe je web site qua vormgeving eruit komt te zien. Alhoewel het vaak nog valt aan te passen naar smaak, is het belangrijk een thema te kiezen dat al goed overeenkomt met je wensen. Dankzij jou blog heb ik nu een web site draaien op Shopp..

Met het grafisch ontwerp in stap twee vertalen we het functionele ontwerp naar het grafisch ontwerp van jouw webshop in WordPress. Nu kunnen we echt zien hoe de productpagina’s eruit gaan zien. Welke kleuren gaan we gebruiken en previous alles netjes bij elkaar? Een professioneel grafisch ontwerp zorgt voor de verbinding tussen jouw bedrijf en jouw (potentiële) klanten.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er klantgegevens en dergelijke op straat komen te liggen. Waardoor het foto’s bestellen wat vereenvoudigd wordt. Een product toevoegen ging makkelijk, het filmpje was erg duidelijk. Nu zit ik echter met het probleem dat alles in het Nederlands is en ik juist alles in het Engels wil hebben. Het gaat redelijk voorspoedig dankzij jouw uitleg. Ben hier al een tijd naar opzoek maar nog niets goeds gevonden.

Misschien kun je, zoals anderen hebben aanbevolen, het beste voor een SaaS oplossing gaan. WordPress/WooCommerce hebben ook zeker nadelen, het is standaard geen klik-en-sleep werk zoals sommige SaaS oplossingen dat wel hebben. In veel gevallen kan je beginnen met een kleine hosting WordPress. Als je meer ruimte of dataverkeer nodig hebt, kan je altijd upgraden.

Met Woensdag.nl naast uw bedrijf heeft u on-line meer mogelijkheden met de juiste specialists. Websites, webshops en online advertising zijn de kerntaken om uw organisatie verder te helpen. Wij maken natuurlijk veel webshops sites voor klanten hierdoor kunnen we niet alles laten zien, maar geven graag een kijkje in de mogelijkheden. U kunt een van de honderden ready made themes uitzoeken en installeren through de aangeboden import-functie. Voor elke area of interest zijn er meerdere demos beschikbaar. Neve biedt erg veel demos voor webshops, en van zeer goede kwaliteit. Met WordPress start je eenvoudig en snel een webshop.

Het eerste wat ik doe is het verwijderen van alle producten van de demo content material (dat doe je door bij de pagina op ‘prullenbak’ te klikken). Daarna maak ik een vijftal additional productpagina’s aan en vul ik die. Het WordPress COMPLETE hostingpakket kost 30,- per maand en heeft alles wat je nodig hebt als je wilt starten met het bouwen van je eigen webshop..